PRODUK FITUR

  • Continuously surpassing the level of technology research and developmentContinuously surpassing the level of technology research and development

    Tingkat P&P

    Terus ngaleungitkeun tingkat panilitian téknologi sareng pamekaran
  • Customized; attentive, professional; ingenious design; intelligent productionCustomized; attentive, professional; ingenious design; intelligent production

    SHENYA Kauntungan

    Disaluyukeun; perhatian, propésional; desain akalna; produksi calakan
  • We are looking for sales agents and partners all over the worldWe are looking for sales agents and partners all over the world

    Mitra urang

    Kami milari agén penjualan sareng mitra di panjuru dunya
  • Factory direct sales, high-precision products, high intelligence, safe and durable.Factory direct sales, high-precision products, high intelligence, safe and durable.

    Produksi calakan

    Pabrik penjualan langsung, produk presisi tinggi, intél luhur, aman sareng awét.

TENTANG KAMI

  • about us
  • about us-02

SHENYA CNC parantos komitmen pikeun panilitian, pamekaran sareng produksi produk CNC anu cerdas sapertos nyirian, ngukir sareng motong alat. Ngalangkungan usaha anu teu diémutan urang, Shenya CNC parantos ngembangkeun janten perusahaan manufaktur skala besar internasional ayeuna. Produk kalayan akurasi tinggi, intelijen tinggi, kaamanan sareng daya tahan babarengan sareng sistem jaminan operasi gratis masalah anu panjang sareng layanan purna jual anu ati-ati sareng sampurna, parantos ngahontal posisi anu ngarah pikeun Shenya CNC dina industri…

DAERAH APLIKASI

Nganjang Pelanggan News

SHENYA nyayogikeun jasa pre-sale online sareng layanan purna jual di luar negeri;
Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngoperasikeun mesinna, anjeun tiasa sumping ka perusahaan kami sareng kami bakal ngajarkeun anjeun gratis;
Sareng saatos mésér mesin kami, upami ngalereskeun diperyogikeun, kami bakal ngabantosan anjeun insinyur on-line atanapi ngirim pikeun masihan anjeun jasa tatap muka di saluruh dunya.