1325 Mesin Ukiran CNC

Pedaran pondok:

Shenya CNC produksi profesional sareng penjualan Kaméra ukiran patroli sareng mesin motong mesin ukiran iklan, mesin ukiran batu, mesin ukiran kayu sareng gaya sanés mesin ukiran, aya tim panilitian téknis sareng pamekaran khusus. Struktur awak mesin ukiran Shenya CNC ngagunakeun las pipa waja kualitas luhur, pangubaran quenching, struktur pigura geometri, kapasitas bantalan anu kuat, deformasi alit, awét; ngagunakeun algoritma prediksi calakan unik, masihan pinuh pikeun poténsi motor, ngahontal mesin gancang-gancang, sinkronisasi garis lempeng, kurva lemes; stabilitas hadé. Kasaluyuan parangkat lunak; cocog sareng sagala rupa desain CAD / CAM sareng parangkat lunak produksi sapertos Type3, Artcam, Castmate, sareng Wentai.


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Mesin Ukiran CNC

Shenya CNC produksi profesional sareng penjualan Kaméra ukiran patroli sareng mesin motong mesin ukiran iklan, mesin ukiran batu, mesin ukiran kayu sareng gaya sanés mesin ukiran, aya tim panilitian téknis sareng pamekaran khusus. Struktur awak mesin ukiran Shenya CNC ngagunakeun las pipa waja kualitas luhur, pangubaran quenching, struktur pigura geometri, kapasitas bantalan anu kuat, deformasi alit, awét; ngagunakeun algoritma prediksi calakan unik, masihan pinuh pikeun poténsi motor, ngahontal mesin gancang-gancang, sinkronisasi garis lempeng, kurva lemes; stabilitas hadé. Kasaluyuan parangkat lunak; cocog sareng sagala rupa desain CAD / CAM sareng parangkat lunak produksi sapertos Type3, Artcam, Castmate, sareng Wentai.

Parameter

Sistem NC STUDIO
Voltaseu 220V / 380V / 50HZ / 60HZ  
Ukuran damel                          1300 * 2500mm     
Ukuran Mesin 1500 * 2900mm
Pitunjuk Rail  TAIWAN HIWIN # 20 Rail Square
Pangiriman Gir XY Rack, Z TBI Screw
Nyetir Motor DMA860 stepper motor drive                  
X, Z Axis - Single Y Axis - Ganda
Kabinet Kabinet Kontrol Kamerdekaan
Pindah Kacepetan Mesin                      20m / Min;  
Laju Ukiran 15m / Min
Spindle              Changsheng 3.2KW (Opsional)
Laju: 0-24000r / mnt
Rasio Resolusi  0,00625 / Pulsa
Inverter Beishide 3.2KW
Méja Aluminium T-slot + PVC
Commond Kode G, U00, Nc Jsb.
Pelumasan Ditengahkeun
Parangkat lunak Artcam
Réduksi Gir  Gearbox terpadu
Struktur pigura  T Model las Bahan Baja ku Kandel 5mm
Papan gantung X / Z Axis U Style tuang prosés Cnc aluminium
Rak Girang  Rél Helical Gear 1,25M
Kodeu ukiran  Kodeu G
Kotak Parabot  T-blots -4sets, Spindle wrench- 1pc, Alat wadah- 3 pcs, U disk sareng Artcam-1pc, Test blades -12pcs, Pump -1pc

Éntri tingkat Mesin router CNC

Router CNC panggedéna

Supplier OEM

Urang tiasa ngarancang, ngahasilkeun aksésoris, ngahasilkeun mesin lengkep, gaduh padamel profesional pikeun nyayogikeun anjeun OEM anu pangsaéna produksi.

6
8

Paling nilai

Harga panghandapna, paling wajar konfigurasi. Éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun motong sareng ngukir kai bahan. Sareng rupa-rupa ukuran aya.

7

Milih sistem anu paling dikenal

RichAuto / NC- Studo / Mach3 / DSP..sakabeh sayogi.Kami tos beunghar pangalaman dina ngagunakeun sadayana kontrol mainstream dunya sistem

3
4

Produk Tembongkeun

1

1325P CNC

2

1325 CNC

3

1325x CNC


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk