1325 Mesin motong Laser

  • 1325 Laser Machine

    1325 Mesin laser

    Nalika pajeulitna prosés ngukir motong dikuatkeun, pamrosésan manual tradisional sareng mesin dibatesan ku alat-alat sareng téknologi, sareng presisi obyék anu diolah rendah, anu mangaruhan kualitas produk ka tingkat anu tangtu, komo deui mangaruhan kauntungan ékonomi.

    Numutkeun kapadetan énergi tinggi sareng operabilitas laser, mesin ukiran motong laser gancang-gancang tina sistem XP parantos hasil dikembangkeun dumasar kana mangtaun-taun produksi pakakas laser. Alat-alatna ngagaduhan rupa-rupa bahan pamrosésan, ujung motong mulus, teu aya burrs, teu aya polesan, teu aya noise, teu aya lebu, gancang ngolah gancang, presisi tinggi, kirang limbah sareng efisiensi tinggi. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun sadaya industri sareng ngagantian.