1325 mesin ukiran kai

  • 1325 CNC Engraving Machine

    1325 Mesin Ukiran CNC

    Shenya CNC produksi profesional sareng penjualan Kaméra ukiran patroli sareng mesin motong mesin ukiran iklan, mesin ukiran batu, mesin ukiran kayu sareng gaya sanés mesin ukiran, aya tim panilitian téknis sareng pamekaran khusus. Struktur awak mesin ukiran Shenya CNC ngagunakeun las pipa waja kualitas luhur, pangubaran quenching, struktur pigura geometri, kapasitas bantalan anu kuat, deformasi alit, awét; ngagunakeun algoritma prediksi calakan unik, masihan pinuh pikeun poténsi motor, ngahontal mesin gancang-gancang, sinkronisasi garis lempeng, kurva lemes; stabilitas hadé. Kasaluyuan parangkat lunak; cocog sareng sagala rupa desain CAD / CAM sareng parangkat lunak produksi sapertos Type3, Artcam, Castmate, sareng Wentai.