1325 Mesin laser

Pedaran pondok:

Nalika pajeulitna prosés ngukir motong dikuatkeun, pamrosésan manual tradisional sareng mesin dibatesan ku alat-alat sareng téknologi, sareng presisi obyék anu diolah rendah, anu mangaruhan kualitas produk ka tingkat anu tangtu, komo deui mangaruhan kauntungan ékonomi.

Numutkeun kapadetan énergi tinggi sareng operabilitas laser, mesin ukiran motong laser gancang-gancang tina sistem XP parantos hasil dikembangkeun dumasar kana mangtaun-taun produksi pakakas laser. Alat-alatna ngagaduhan rupa-rupa bahan pamrosésan, ujung motong mulus, teu aya burrs, teu aya polesan, teu aya noise, teu aya lebu, gancang ngolah gancang, presisi tinggi, kirang limbah sareng efisiensi tinggi. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun sadaya industri sareng ngagantian.


Detil Produk

Tanda Produk

1325 Mesin laser

Ukiran laser sareng mesin motong Posisi laser sareng mesin motong ujung parameter Parameter: Modél produk SY -1325 [Dukungan modél khusus khusus]

Pedaran mesin ukiran laser produk:

Nalika pajeulitna prosés ngukir motong dikuatkeun, pamrosésan manual tradisional sareng mesin dibatesan ku alat-alat sareng téknologi, sareng presisi obyék anu diolah rendah, anu mangaruhan kualitas produk ka tingkat anu tangtu, komo deui mangaruhan kauntungan ékonomi.

Numutkeun kapadetan énergi tinggi sareng operabilitas laser, mesin ukiran motong laser gancang-gancang tina sistem XP parantos hasil dikembangkeun dumasar kana mangtaun-taun produksi pakakas laser. Alat-alatna ngagaduhan rupa-rupa bahan pamrosésan, ujung motong mulus, teu aya burrs, teu aya polesan, teu aya noise, teu aya lebu, gancang ngolah gancang, presisi tinggi, kirang limbah sareng efisiensi tinggi. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun sadaya industri sareng ngagantian.

Fungsi, fitur produk

Pitunjuk linier anu diimpor sareng motor ngaléngkah gancang-gancang sareng drive supados épék motong lemes sareng bébas ripple;

Desain struktur pigura anu terintegrasi ngajantenkeun mesinna dijalankeun sacara stabil sareng tanpa sora;

Operasiana saderhana, sekuen ukiran tiasa sacara bébas, tingkat pamrosésan tiasa direalisasikeun, sareng parsial atanapi sadayana hiji-waktos kaluaran kakuatan laser, laju sareng panjang fokus tiasa disaluyukeun sacara fleksibel;

Buka antar muka parangkat lunak, cocog sareng Autocad, Coredraw, ukiran Wentai, Photoshop sareng parangkat lunak desain vektor séjén;

Dilengkepan ku panyalindungan shut-off cai pikeun langkung ngajaga laser, manjangkeun umur laser, sareng switch kaki opsional supados operasi anjeun langkung gampang sareng gancang.

Desain éndah; pelat waja super-kakuatan, kelas industri; sacara efektif ngajamin operasi lemes sareng umur panjang peralatan;

Operasi rel ganda; sabuk drive; pilihan honeycomb / bar / plate / lift;

Téknologi dipaténkeun: haseup knalpot luhur sareng handap unik sareng sistem nyoplokkeun debu; niupan panyalindungan; ukiran sareng bahan motong.

Ngolah laser tiasa dilaksanakeun dina bahan non-logam sapertos awi, kristal, tanduk, kertas, plexiglass, marmer, kaén, kulit, karét, plastik, sareng sajabana Pakéan, sulaman, cocooan kaén, parabot bumi, tas, sarung tangan, cocooan , kulit, motong kulit sareng ukiran permukaan. Motong Precision lambar non-logam sapertos akrilik, panel hiasan sedeng-density pikeun karajinan, modél, iklan, hiasan, alat-alat listrik, sareng plastik.

Parameter Patali

Laser tipe Karbon dioksida disegel laser kaca, cai tiis,

Pormat épéktip 1300x2500 mm

Jalan tiis

Laju scanning ukiran 0-60000 mm / mnt

Kecepatan motong 0-30000 mm / mnt

Kontrol Énergi Laser 1-100% Setélan Parangkat Lunak

Téks minimal ngabentuk karakter Cina 2.0 × 2.0 mm, Inggris 1.0 × 1.0 mm

Akurasi posisi ≤ ± 0,01 mm

Format grafik anu dirojong DST, PLT, BMP, DXF, AI

Parangkat lunak pangrojong Parangkat lunak sulaman Tajima, CORELDRAW, PHOTOSHOP, AUTOCAD, rupa-rupa perangkat lunak CAD papakéan

Pamisahan warna

Catu daya 220V

Suhu ngagawekeun 0-45 °

Kalembaban damel 5-95%

Detil Gancang

Aplikasi: motong laser

Kaayaan: Anyar

Daérah motong: 1300mm * 2500mm

Format Grafik Dukung: AI, PLT, DXF, BMP, Dst, DXP

CNC atanapi Henteu: leres

Parangkat lunak Kontrol: RD WORKS

Brand Sumber laser: EFR

Merek Guiderail: PMI

Beurat (KG): 900 KG

Garansi: 2 taun

Saatos Layanan Jaminan: Dukungan téknis pidéo, dukungan Online

Laporan Tés Mesin: Disayogikeun

Jenis Marketing: Produk Panas 2020

Komponén Inti: Lian

Kakuatan laser: 80w / 100w / 130w / 150w

Daérah damel: 1300 * 2500mm

Catu daya: AC110-220V / 50-60HZ

Sistem nyetir: Stepper Motor

Kecepatan motong maksimal: 600mm / s

Bahan Lumaku: Akrilik, Kaca, Kulit, MDF, Kertas, plastik, Plexiglax, Kayu lapis, Karét, Batu, kai, Kristal

Tipe Laser: CO2

Kacepetan motong: 0-600mm / s

Motong Kandel: 0-30mm

Modeu Tiis: COOLING AIR

Tempat Asalna: Shandong, Cina

Servo Motor Brand: Leadshine

Merk Sistem Kontrol: RuiDa

Titik Penjualan Konci: Produktivitas Tinggi

Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online , Dhukungan téknis pidéo

Industri anu Berlaku: Hotel, Toko Garment, Toko Bahan Bangunan, Pabrik Pabrik, Toko Perbaikan Mesin, Pabrik Pangan & Minuman, Pertanian, Restoran, Pakéan Bumi, Eceran, Toko Pangan, Toko Percetakan, Karya Konstruksi, Énergi & Penambangan, Toko Makanan & Minuman , Lain, Perusahaan Iklan

Pidéo kaluar-pamariksaan: Disayogikeun

Jaminan komponén inti: 1 taun

Ngaran produk: C02 Laser Engraving Cutting Machine

Tube laser: Disegel Tabung Kaca CO2

Sistem kontrol: Sistem Kontrol Ruida

Kata kunci: Co2 Laser Cuting Machine

Panjelasan Produk

Fitur utama mesin laser LC-1325 co2

1, Presisi tinggi, nganggo taiwan alun-alun rel, motor hambalan 3-fase anu kawéntar

2, Awak kuat, Kerangka mesin didamel ku tabung squre

3, Pareuman kakuatan pikeun neraskeun perlindungan cap ukiran

4, sistem kontrol Profesional gancang, marahmay, gampang dianggo

5, sistem kontrol Profesional nawiskeun fungsi motong gancang kalayan jalur prosés anu pondok, ngahémat waktos

6, Tabung laser umur panjang, 10000 jam waktos hirup

Garansi 7, 2 taun

8, Ukuran ageung bahan ageung mesin

Detil Dina Poto Moto

1
2
3

Laser 1325Co2

4
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk