1390 Mesin laser

Pedaran pondok:

Ukiran laser sareng mesin motong Posisi laser sareng mesin motong ujung parameter Parameter: Modél produk SY 3040-6090–1390-1313-1414-1610-1325 [Dukungan modél khusus khusus]

Nalika pajeulitna prosés ngukir motong dikuatkeun, pamrosésan manual tradisional sareng mesin dibatesan ku alat-alat sareng téknologi, sareng presisi obyék anu diolah rendah, anu mangaruhan kualitas produk ka tingkat anu tangtu, komo deui mangaruhan kauntungan ékonomi.


Detil Produk

Tanda Produk

1390 Mesin motong laser Laser rinci gancang

Aplikasi: motong laser

Kaayaan: Anyar

Daérah motong: 1300mm * 900mm

Format Grafik Dukung: AI, PLT, DXF

CNC atanapi Henteu: leres

Parangkat lunak Kontrol: Ruida

Ngaran mérek: Shenyacnc

Brand Sumber Laser: RECI

Servo Motor Brand: Leadshine

Merk Sistem Kontrol: RuiDa

Titik Penjualan Konci: Akurasi tinggi

Garansi: 1 Taun

Saatos Layanan Garansi: Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, suku cadang

Lokasi Pelayanan Lokal: Brazil, India, Australia, Afrika Kidul, Kazakhstan, Kirgistan, Uzbékistan, Tajikistan

Laporan Tés Mesin: Disayogikeun

Jenis Marketing: Produk Anyar 2020

Komponén Inti: Pembuluh tekanan, Motor, Lian, Bantalan, Gir, Pompa, Gearbox, Mesin, PLC 

Bahan motong: Acrylic Wood Mdf Plywood Plactical

Tegangan kerja: 100V-380V

Controller: Ruida 6442

Bahan Lumaku: Akrilik, Kaca, Kulit, MDF, Kertas, plastik, Plexiglax, Kayu Lapis, Karét, kai

Tipe Laser: CO2

Kacepetan motong: 0-30000 mm / mnt

Motong Kandel: 0-20mm

Modeu Tiis: COOLING AIR

Tempat Asalna: Shandong, Cina

Sertifikasi: ce, ISO

Brand Kepala Laser: WEIHONG

Merek Guiderail: HIWAN

Beurat (KG): 300 KG

Merek lensa optik: II-VI

Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online, Pangrojong téknis pidéo

Industri anu Berlaku: Toko Garment, Pabrik Pabrik, Karya Konstruksi, Perusahaan Iklan

Lokasi Showroom: Méksiko

Pidéo kaluar-pamariksaan: Disayogikeun

Jaminan komponén inti: 1 Taun

Warna: Héjo-bodas

Daérah damel: 1300 * 900mm

Laju Ukiran: 0-30000mm / mnt

Pangiriman: Pangiriman Sabuk

180w co2 laser / 1390 mesin motong laser / laser cutter sareng tukang ngukir

1.LM-1390 mesin laser ukiran laser, tiasa ngukir sareng motong rupa-rupa non-logam, sapertos akrilik, piring warna dua kali, marmer, kai, MDF, lapis, tékstil, kulit, kaca, kertas jsb.

2.Lebar diterapkeun dina kado karajinan, souvenir, motong kertas Cina, tanda iklan, baju, mebel sareng seueur industri sanés.

Ukiran 3.Fast sareng motong gancang, presisi tinggi. Tiasa ngonpigurasi sareng méja angkat ka luhur, méja sarang lebah, puteran, jst.

4. Ukuran damel mesin tiasa dipilih numutkeun kabutuhan anjeun. Urang ngagaduhan 600x400mm, 900x600mm, 1300x900mm, 1400x900mm, 1600x1000mm, 1300x2500mm, sareng sajabana.

Ogé urang tiasa ngaropea pikeun anjeun.

3
1
2

180w co2 laser / 1390 mesin motong laser / laser cutter sareng tukang ngukir

 (1390 mesin motong laser / 180w mesin cnc co2 laser / mesin laser cnc pikeun cutter sareng pengukir)

Modél mesin  1390 mesin motong ukiran laser 
Jenis laser  Tabung laser CO2 anu disegel, panjang gelombang: 10: 64μm
Kakuatan laser  60W / 80W / 100W / 130W / 150W / 180W
Modeu tiis  Sirkulasi cai tiis 
Kadali kakuatan laser  0-100% kontrol parangkat lunak 
Sistem kontrol  Sistem kontrol offline DSP 
Max. laju ukiran  60000 mm / mnt
Kecepatan motong maks  50000 mm / mnt
Akurasi pengulangan  ± 0,01mm
Min. Surat Cina: 1.5mm, Inggris: 1mm
Ukuran méja  1300 * 900mm (51,2 "x 35,4")
Tegangan damel  220V ~ 240V, 50 ~ 60HZ
Kaayaan damel  suhu: 0-45 ℃, kalembaban: 5% -95%
Kontrol basa software  Inggris / Cina 
Format file  * .plt, *. dst, *. dxf, *. bmp, *. dwg, *. ai, *. las, *. dok
4

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk