1530 Mesin motong Plasma

  • 1530 Plasma Cutting Machine

    1530 Mesin motong Plasma

    DoKami ngalakukeun garis ieu mangtaun-taun, gaduh pangalaman anu euyeub sareng kanyaho profesional, bakal ngantep anjeun kéngingkeun mesin anu paling cocog sareng konfigurasi anu leres. Kamampuh ieu tiasa ngantep anjeun nyingkahan seueur kasalahan sareng nyingkahan sababaraha masalah. Pabrik anu sanés biasana kakurangan pangalaman ieu, sareng nyababkeun sababaraha masalah pikeun palanggan asli.

    ② Upami nganggo mesin motong plasma kanggo motong tuangeun anu kandel, kedah nganggo sistem nyaluyukeun jangkungna busur, sedengkeun sistem pangaturan jangkungna urang nganggo sénsor tinggi, hiji menit tiasa ngintunkeun12, sinyal 000 per menit sedengkeun sistem panyesuaian jangkungna anu sanésna ngirimkeun 10000 sinyal per menit, kualitas motong soour langkung saé tibatan pabrik anu sanésna sareng motong speed sapotong langkung gancang tibatan sumber plasma kakuatan anu sami.