3015 Mesin motong serat laser

Pedaran pondok:

Mesin motong serat serat SK-GL mangrupikeun produk dewasa dina industri pamrosésan laser kalayan alat-alat ngarah di industri sareng ngahontal tingkat terkemuka internasional. Rangkaian produk ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun industri pengolahan bahan logam. Éta ngagaduhan kamampuan motong anu kuat, "ngapung" laju motong, béaya rendah, stabilitas anu saé, pengolahan kualitas luhur sareng adaptasi anu kuat. Mesin motong laser serat gancang-gancang, alat motong lambar logam. Produktivitas anu teu ayaandingna sareng akurasi pengolahan.


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan mesin motong serat

Mesin motong serat serat SK-GL mangrupikeun produk dewasa dina industri pamrosésan laser kalayan alat-alat ngarah di industri sareng ngahontal tingkat terkemuka internasional. Rangkaian produk ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun industri pengolahan bahan logam. Éta ngagaduhan kamampuan motong anu kuat, "ngapung" laju motong, béaya rendah, stabilitas anu saé, pengolahan kualitas luhur sareng adaptasi anu kuat.

Mesin motong laser serat gancang-gancang, alat motong lambar logam.

Produktivitas anu teu ayaandingna sareng akurasi pengolahan.

Dirancang sacara ergonomis pikeun gampang operasi.

Biaya operasi murah, jalur optik bébas-pangropéa

Fitur

Motong transmisi serat ahli, jalur lampu hiber lengkep, cocog pikeun sababaraha rupa motong logam

Kacepetan motong motong 0.5mm stainless steel kana 85m / mnt, ngolah efisiensi tinggi ngajantenkeun nilai langkung luhur pikeun pangguna

Téknologi utama Shenya Smart Laser parantos ngembangkeun séri téknologi sareng téknologi énggal kalayan tingkat kelas dunya.

Kinerja stabil, struktur mékanis saderhana, jalur cahaya konstan, bebas pangropéa dasar, kinerja motong stabil

Aman sareng dipercaya Cocog pikeun operasi kontinyu 24 jam sapoé pikeun minuhan sarat produksi kontinyu industri

Hemat énergi sareng perlindungan lingkungan, karbon handap, ékonomi

Aplikasi

Transit, pembuatan kapal, mobil, mesin konstruksi, tatanén sareng mesin kehutanan, pabrik listrik, pabrik lift, alat-alat rumah tangga, mesin gandum, mesin tekstil, ngolah alat, mesin minyak bumi, mesin tuang, parabot dapur, pariwara hiasan, jasa ngolah laser, jst. Pabrik manufaktur sareng industri pengolahan

Parameter Produk

Aplikasi: motong laser

Kaayaan: Anyar

Tipe Laser: Serat Laser

Motong Kandel: 4000W MAX 25mm

Modeu Tiis: COOLING AIR

Tempat Asalna: Shandong, Cina

Sértipikasi: ce, ISO, Sgs

Brand Sumber Laser: RAYCUS / MAX / IPG

Merek Guiderail: HIWIN

Beurat (KG): 4000 KG

Merek lensa optik: II-VI

Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online, suku cadang gratis, Pamasangan lapangan, komisioning sareng latihan, Perawatan lapangan sareng jasa perbaikan, dukungan téknis pidéo

Lokasi Pelayanan Lokal: Koréa Kidul

Laporan Tés Mesin: Disayogikeun

Jenis Marketing: Produk Anyar 2020

Ngaran produk: Serat mesin motong laser

Bahan motong: Baja Karbon Baja stainless steel Dll (Mesin motong Laser Logam)

Akurasi lokasi sumbu XY: ±0,03mm Panjang gelombang laser: 1064nm

Sumbu XY max pindah: 120m / mnt

Sumbu XY ngulang deui akurasi lokasi: ±0,02mm

Beurat bersih: 4000KG

Bahan Lumaku: logam, stainless steel

Format Grafik Dukung: AI, PLT, DXF, BMP, Dst, Dwg, LAS, DXP, IGES

Kecepatan motong: 1-120m / mnt

CNC atanapi Henteu: leres

Parangkat lunak Kontrol: Cypcut

Ngaran mérek: LXSHOW

Brand Kepala Laser: Raytools

Brand Servo Motor: Yaskawa

Merk Sistem Kontrol: Cypcut

Titik Penjualan Konci: Akurasi tinggi

Garansi: 2 taun

Saatos Jasa Garansi: Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, Suku cadang, Pangropéa lapangan sareng jasa perbaikan

Lokasi Showroom: Koréa Kidul  

Pidéo kaluar-pamariksaan: Disayogikeun

Jaminan komponén inti: 2 taun

Fungsi: motong Bahan Logam

Ukuran mesin: 4800 * 2600 * 1860mm

Daérah motong: 3000x1500mm

Komponén Inti: Sumber serat serat

Tegangan Gawe: 380V 3 PHASE 50hz / 60hz

Industri anu Berlaku: perusahaan pengolahan logam

3015 Mesin motong serat laser

4
3

Rakan Usaha

3

Alamat Kantor Perusahaan

Kamar 1107, Gedong B, Wanhong Square, Distrik Licheng, Jinan, Shandong, Cina

Shenya CNC Landline; 0531-88783735

Manajer Bisnis Simon 

WhatsAPP, WeChat; 15953158505

Kirim surélék 731405164@qq.com

Halaman wéb perusahaan www.shenyacnc.com


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk