3015 Mesin motong serat laser

  • 3015 Fiber Laser Cutting Machine

    3015 Mesin motong serat laser

    Mesin motong serat serat SK-GL mangrupikeun produk dewasa dina industri pamrosésan laser kalayan alat-alat ngarah di industri sareng ngahontal tingkat terkemuka internasional. Rangkaian produk ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun industri pengolahan bahan logam. Éta ngagaduhan kamampuan motong anu kuat, "ngapung" laju motong, béaya rendah, stabilitas anu saé, pengolahan kualitas luhur sareng adaptasi anu kuat. Mesin motong laser serat gancang-gancang, alat motong lambar logam. Produktivitas anu teu ayaandingna sareng akurasi pengolahan.