6090 Mesin motong laser

  • 6090 Laser Machine

    6090 Mesin laser

    Diimpor rel pituduh linier sareng motor stepping gancang sareng supir supados ujung motongna lemes sareng henteu kabentuk; Ngadopsi desain struktur rangka terpadu pikeun ngajantenkeun mesinna dijalankeun sacara tetep teu aya noise; Operasi saderhana, urutan ukiran opsional, tingkat pamrosésan, pangaturan fléksibel tina kakuatan laser, kagancangan sareng panjang fokus pikeun kaluaran lokal atanapi sadaya sakali; Buka antar muka perangkat lunak, cocog sareng Autocad , Coreldraw, patung inditai, Photoshop sareng parangkat lunak desain véktor vektor sanés; Dilengkepan pelindung break cai, langkung hadé nangtayungan laser, manjangkeun umur laser, saklar pedal kaki opsional, ngajantenkeun operasi anjeun langkung merenah sareng gancang. Desain éndah; Pelat waja super kakuatan, kelas industri; Épéktip ngajamin operasi lemes sareng umur jasa pakakasna; Operasi rel dua arah; Sabuk drive; Anjeun tiasa milih pikeun ngonpigurasikeun honeycomb / grid / flat / lift;
    Téknologi dipaténkeun: unik nepi-ka handap sareng ka handap-draf haseup sareng lebu sistem; Niup panyalindungan; Ngukir bahan motong.