6090 Mesin laser

Pedaran pondok:

Diimpor rel pituduh linier sareng motor stepping gancang sareng supir supados ujung motongna lemes sareng henteu kabentuk; Ngadopsi desain struktur rangka terpadu pikeun ngajantenkeun mesinna dijalankeun sacara tetep teu aya noise; Operasi saderhana, urutan ukiran opsional, tingkat pamrosésan, pangaturan fléksibel tina kakuatan laser, kagancangan sareng panjang fokus pikeun kaluaran lokal atanapi sadaya sakali; Buka antar muka perangkat lunak, cocog sareng Autocad , Coreldraw, patung inditai, Photoshop sareng parangkat lunak desain véktor vektor sanés; Dilengkepan pelindung break cai, langkung hadé nangtayungan laser, manjangkeun umur laser, saklar pedal kaki opsional, ngajantenkeun operasi anjeun langkung merenah sareng gancang. Desain éndah; Pelat waja super kakuatan, kelas industri; Épéktip ngajamin operasi lemes sareng umur jasa pakakasna; Operasi rel dua arah; Sabuk drive; Anjeun tiasa milih pikeun ngonpigurasikeun honeycomb / grid / flat / lift;
Téknologi dipaténkeun: unik nepi-ka handap sareng ka handap-draf haseup sareng lebu sistem; Niup panyalindungan; Ngukir bahan motong.


Detil Produk

Tanda Produk

6090 mesin motong laser co2 detil gancang

Aplikasi: motong laser

Kaayaan: Anyar

Daérah motong: 600mm * 900mm

Format Grafik Dukung: AI, PLT, DXF

CNC atanapi Henteu: leres

Parangkat lunak Kontrol: Ruida

Ngaran mérek: Shenyacnc

Brand Sumber Laser: RECI

Servo Motor Brand: Leadshine

Merk Sistem Kontrol: RuiDa

Titik Penjualan Konci: Akurasi tinggi

Garansi: 1 Taun

Saatos Layanan Garansi: Dukungan téknis pidéo, Dukungan online, suku cadang

Lokasi Pelayanan Lokal: Brazil, India, Australia, Afrika Kidul, Kazakhstan, Kirgistan, Uzbékistan, Tajikistan

Laporan Tés Mesin: Disayogikeun

Jenis Marketing: Produk Anyar 2020

Komponén Inti: Pembuluh tekanan, Motor, Lian, Bantalan, Gir, Pompa, Gearbox, Mesin, PLC

Bahan motong: Acrylic Wood Mdf Plywood Plactical

Tegangan kerja: 100V-380V

Controller: Ruida 6442

Bahan Lumaku: Akrilik, Kaca, Kulit, MDF, Kertas, plastik, Plexiglax, Kayu Lapis, Karét, kai

Tipe Laser: CO2

Kacepetan motong: 0-30000 mm / mnt

Motong Kandel: 0-20mm

Modeu Tiis: COOLING AIR

Tempat Asalna: Shandong, Cina

Sertifikasi: ce, ISO

Brand Kepala Laser: WEIHONG

Merek Guiderail: HIWAN

Beurat (KG): 300 KG

Merek lensa optik: II-VI

Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Dukungan online, Pangrojong téknis pidéo

Industri anu Berlaku: Toko Garment, Pabrik Pabrik, Karya Konstruksi, Perusahaan Iklan

Lokasi Showroom: Méksiko

Pidéo kaluar-pamariksaan: Disayogikeun

Jaminan komponén inti: 1 Taun

Warna: Héjo-bodas

Daérah damel: 600 * 900mm

Laju Ukiran: 0-30000mm / mnt

Pangiriman: Pangiriman Sabuk

Panjelasan Produk

6090 harga mesin ukiran laser tawaran anu pikaresepeun ku mesin co2 pabrik panawaran pikeun panel hiasan sedeng-padet

3

Parameter anu aya hubunganana

Jenis laser Laser kaca karbon disegel
Format anu épéktip 300x400 600x900 1300 × 900 1300x1300 1400x1400 1600x1000 1300x2500 mm
Jalan tiis Cai tiis
Laju scanning ukiran 0-60000 mm / mnt
Laju motong 0-30000 mm / mnt
Kontrol Énergi laser 1-100% Setélan Parangkat Lunak
Minimum ngabentuk téks karakter Cina 2,0 × 2,0 mm
Minimum ngabentuk téks karakter Inggris 1,0 × 1,0 mm
Akurasi posisi ≤ ± 0,01 mm
Format grafik anu dirojong DST, PLT, BMP, DXF, AI
Parangkat lunak pangrojong Parangkat lunak sulaman Tajima, CORELDRAW, PHOTOSHOP, AUTOCAD, rupa-rupa perangkat lunak CAD papakéan
Sasayogian tanaga 220V
Suhu ngagawekeun 0-45 °
Kalembaban damel 5-95%

Parameter motong

Parameter motong

130W

150W

220W

1mm stainless steel

1,8m / mnt

2,7 --- 3m / mnt

3,3 --- 3,6m / mnt

1.5mm stainless steel

1 --- 1.2m / mnt

1,5 --- 1.8m / mnt

2,5 --- 3m / mnt

Baja karbon 1mm

1,8m / mnt

2,7 --- 3m / mnt

3,3 --- 3,6m / mnt

Baja karbon 1,5mm

1 --- 1.2m / mnt

1,5 --- 1.8m / mnt

2,5 --- 3m / mnt

10mm akrilik

0,3 m / mnt

0,3 --- 0,36m / mnt

0,9m / mnt

20mm akrilik

0,09-0,12 m / mnt

0.09-0.12m / mnt

0,24 m / mnt

Dewan kapadetan 5mm

0,9m / mnt

1,5 --- 1.8m / mnt

2 --- 2.3m / mnt

Papan kapadetan 10mm

0,3 --- 0.4m / mnt

0,6 --- 0,72m / mnt

1,5m / mnt

Fitur

--- Motong jitu, teu aya ujung coke, teu aya ujung konéng.

--- Sistem optik sampurna, kakuatan laser stabil, umur panjang.

--- Motor Amérika sareng sistem drive dilengkepan sistem sinkron presisi tinggi pikeun motong gancang sareng presisi tinggi.

--- Tilu jinis interaksi data (U disk, PC, network).

--- Parangkat lunak éta ngadukung format AI, PLT, BMP, JPG, DXF sareng DST, sareng lancar cocog sareng CorelDRAW, CAD, PHOTOSHOP sareng parangkat lunak grafis sanésna pikeun gampang dioperasikeun.

--- Ngadopsi antarmuka LAN, komunikasi dua arah, ningkatkeun kagancangan transmisi sareng akurasi; Hingga 254 komputer tiasa dikontrol ku hiji komputer.

Ukiran sareng bahan motong.

1. cocooan lawon, parabotan bumi, tas, sarung tangan, cocoan, motong kulit sareng ukiran permukaan.

2. motong Precision of lambaran non-logam sapertos acrylic, sedeng-dénsitas panels hiasan

3. awi, kertas, plexiglass, marmer, kaén, kulit, karét, plastik, jst.

POET: QINGDAO

PAKÉTAN: Kotak kai atanapi palét kai

Pikeun langkung mastikeun kasalametan barang-barang anjeun, jasa bungkusan propésional, ramah lingkungan, merenah sareng éfisién bakal disayogikeun.

Produk Tembongkeun

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk