Tentang Kami

URANG

SHENYA CNC PERUSAHAAN parangkat

Profil Perusahaan

Tentang Kami

Shandong Shenya CNC Equipment Co., Ltd. didirikeun taun 2017, éta ngagaduhan pabrik laser sareng peralatan cnc. Shenya ayana di Zona Inovasi Jinan, Propinsi Shandong. Ayeuna ngagaduhan desain khusus sareng tim R&D khusus. Terus ngaleungitkeun tingkat panilitian sareng pamekaran téknologi, manajemén ilmiah standarisasi, kualitas produk anu saé sareng konsép jasa berorientasi pelanggan parantos ngamungkinkeun Shenya CNC kéngingkeun reputasi perusahaan anu hadé sareng puluhan rébu konsumén satia dina pasar global. Mesin laser Shenya dijual ogé di pasar internasional sapertos Uni Éropa, Amérika, Wétan Tengah, Asia Kidul, Asia Tenggara, Rusia, Amérika Kidul, jst.

Shenya CNC parantos komitmen pikeun pamekaran sareng produksi produk CNC calakan sapertos nyirian, ngukir sareng motong alat. Ngalangkungan usaha anu teu biasa, dinten ayeuna, Shenya CNC parantos ngembangkeun janten perusahaan manufaktur skala besar internasional. Produk presisi tinggi, kecerdasan tinggi, aman sareng awét, sasarengan sareng sistem jaminan operasi tanpa masalah jangka panjang sareng layanan purna jual anu sampurna, parantos ngajantenkeun Shenya CNC pamimpin industri anu pinunjul. Wilujeng gabung sareng Shenya CNC sareng pangalaman produk sareng jasa kelas munggaran sareng konsumén di panjuru dunya ... ……

Produk

SHENYA gaduh seueur modél mesin, kalebet mesin motong Serat; Mesin serat nyirian; Mesin ukiran laser; Mesin motong laser; Mesin laser dahar otomatis; Alat-alat laser leutik; Mesin motong péso ngageter; Mesin motong laser Co2; Mesin ukiran CNC, sareng sajabina. Dina waktos anu sasarengan, urang tiasa nyaluyukeun solusi alat otomatis pikeun kabutuhan masing-masing. Alat-alat ieu parantos seueur dianggo dina industri iklan, industri karajinan, industri bungkus, industri aksesoris mobil, industri dapur, industri mebel, jst.

Sértipikasi

Masing-masing produk ditiliti ketat numutkeun standar ISO9001 (QCS) sareng ISO14001 (EMS) sateuacan dilebetkeun kana pasar. SHENYA neraskeun misi "nyayogikeun palanggan kami ku peralatan laser cnc anu pangsaéna sareng solusi" pikeun nyayogikeun palanggan nganggo peralatan anu saé kualitasna.

Palayanan

SHENYA nyayogikeun jasa pre-sale online sareng layanan purna jual di luar negeri;

Upami anjeun hoyong diajar kumaha ngoperasikeun mesinna, anjeun tiasa sumping ka perusahaan kami sareng kami bakal ngajarkeun anjeun gratis;

Sareng saatos mésér mesin kami, upami ngalereskeun diperyogikeun, kami bakal ngabantosan anjeun insinyur on-line atanapi ngirim pikeun masihan anjeun jasa tatap muka di saluruh dunya.

Kunaon Kami?

Perhatosan, Profesional; Desain Kapinteran & Ngahasilkeun Kecerdasan

3

Kami Ngajual

Mesin ukiran laser, mesin motong laser, mesin nyirian laser, mesin laser, alat laser

4

Kami ngagaleuh

Teu nanaon
Jumlah Pagawé: 50 - 100 Jalma

DCIM100MEDIADJI_0155.JPG

Dagang & Pasar

Pasar Utama: Amérika, Éropa, Asia Tenggara, Afrika, Oséania, Wétan Tengah, Asia Wétan, Éropa Kulon, Amérika Tengah ...

Kaahlian & Kaahlian kami

Total Jilid Penjualan Tahunan: US $ 350Million - US $ 500Million

Perséntase Ékspor: 50% - 60%

Ukuran Pabrik (Sq.meters): 5000 - 8000 méter pasagi

Kontrol Kualitas: Di Bumi

Jumlah Garis Produksi 5

Jumlah Staf P&P: 10 - 20 Jalma

Jumlah staf QC: 10 - 20 Jalma

Ékspor Perséntase
%
Ukuran Pabrik
- 8000 Sq.méter
R&D Staf
+
Total Penjualan Taunan
$ - 500
Jumlah Garis Produksi

Rakan Koperasi

2

Sagala Anu Anjeun Hoyong Terang perkawis Kami