Mesin motong Router CNC

  • 6090 CNC Engraving Machine

    6090 Mesin Ukiran CNC

    Seri MK6090 ngagaduhan fungsi anu kuat sareng kinerja anu saé, gampang dianggo, padet sareng awét. Hal ieu dilarapkeun sacara éksténsif dina iklan, akrilik, kuningan, Kayu, Plastik, Aluminium, Di-Bond, Papan Ukiran, Fomex. Plastik rékayasa, marmer, akrilik, perspex, PVC, panel komposit, Tambaga, Alloy, MDF, jst.

  • 1530 CNC Engraving Machine

    1530 Mesin Ukiran CNC

    Shenya CNC produksi profesional sareng penjualan Kaméra ukiran patroli sareng mesin motong mesin ukiran iklan, mesin ukiran batu, mesin ukiran kayu sareng gaya sanés mesin ukiran, aya tim panilitian téknis sareng pamekaran khusus. Struktur awak mesin ukiran Shenya CNC ngagunakeun las pipa waja kualitas luhur, pangubaran quenching, struktur pigura geometri, kapasitas bantalan anu kuat, deformasi alit, awét; ngagunakeun algoritma prediksi calakan unik, masihan pinuh pikeun poténsi motor, ngahontal mesin gancang-gancang, sinkronisasi garis lempeng, kurva lemes; stabilitas hadé. Kasaluyuan parangkat lunak; cocog sareng sagala rupa desain CAD / CAM sareng parangkat lunak produksi sapertos Type3, Artcam, Castmate, sareng Wentai.

  • 1325 CNC Engraving Machine

    1325 Mesin Ukiran CNC

    Shenya CNC produksi profesional sareng penjualan Kaméra ukiran patroli sareng mesin motong mesin ukiran iklan, mesin ukiran batu, mesin ukiran kayu sareng gaya sanés mesin ukiran, aya tim panilitian téknis sareng pamekaran khusus. Struktur awak mesin ukiran Shenya CNC ngagunakeun las pipa waja kualitas luhur, pangubaran quenching, struktur pigura geometri, kapasitas bantalan anu kuat, deformasi alit, awét; ngagunakeun algoritma prediksi calakan unik, masihan pinuh pikeun poténsi motor, ngahontal mesin gancang-gancang, sinkronisasi garis lempeng, kurva lemes; stabilitas hadé. Kasaluyuan parangkat lunak; cocog sareng sagala rupa desain CAD / CAM sareng parangkat lunak produksi sapertos Type3, Artcam, Castmate, sareng Wentai.