Taros Kami

Shandong Shenya CNC Equipment Co., Ltd.

Alamat

No 369, Kota Yaoqiang, Zona berteknologi luhur, Kota Jinan, Propinsi Shandong

Telepon

0086-15589910881

0086-15953158505

0086-531-8878 3735

Whatsapp

0086-15589910881

0086-15953158505

Jam

Online 24 jam sadinten

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami