Mesin Nyirian Serat

  • Fiber Marking Machine

    Mesin Nyirian Serat

    Mesin nyirian laser seueur dianggo, sareng idéntifikasi produk pikeun sagala rupa lapisan masarakat dina dasarna tiasa wareg. Mesin serat laser nyirian, mesin nyirian laser karbon dioksida, mesin panyiri laser ultraviolét, bahan khususna kedah dianggo pikeun ningali bahan produk, nyirian eusi Sareng pangaruh pangaruh. Éta kawilang saderhana dianggo, éta bakal janten sakedik latihan.