Bahan Naon Anu Cocog Pikeun Mesin motong Laser Logam

Lahirna tina logam mesin motong laser utamina pikeun ningkatkeun efisiensi damel sareng motong akurasi. Tapi efisiensi tinggi sareng presisi tinggi jauh tina naon anu tiasa kahontal ku operasi manusa.

Kalayan kamajuan masarakat, téknologi beuki maju dilarapkeun kana bidang panggunaan nami. Salaku conto, laser mangrupikeun hal anu anéh sareng misterius pikeun jalma biasa dina abad ka tukang. Ayeuna, ku pamekaran téknologi, laser parantos dianggo dina seueur industri. Dinten ayeuna, hayu urang diskusikeun matéri anu cocog pikeun mesin motong laser.

1. motong pelat waja karbon:

Sistem motong laser Jiatai tiasa motong ketebalan maksimum pelat waja karbon caket 20 mm, sareng celah pelat ipis tiasa sempit dugi ka 0,1 mm. Zona kapangaruhan panas tina motong laser baja karbon rendah sakedik pisan, sareng sendi motongna rata, lemes sareng ngagaduhan perpendikularitas anu saé. Pikeun baja karbon tinggi, kualitas ujung motong laser langkung saé tibatan baja karbon rendah, tapi zona anu dipanaskeun ku panas na langkung ageung.

2. motong stainless steel:

Motong laser langkung gampil pikeun motong lambar stainless steel. Kalayan sistem motong laser serat kakuatan tinggi, ketebalan maksimum stainless steel tiasa ngahontal 8mm.

3. Paduan motong pelat waja:

Kaseueuran waja alloy tiasa dipotong ku laser, sareng kualitas motong ujungna saé. Tapi pikeun waja alat sareng baja mati panas kalayan eusi tungsten tinggi, bakal aya erosi sareng slag nempel nalika motong laser.

4. Aluminium sareng motong pelat paduan:

Motong aluminium milik motong lebur. Kualitas motong anu saé tiasa didapet ku niupan bahan cair dina tempat motong kalayan gas tambahan. Ayeuna, ketebalan maksimum motong pelat aluminium nyaéta 3mm.

5. Motong bahan logam sanés:

Tambaga henteu cocog pikeun motong laser. Éta ipis pisan. Kaseueuran titanium, aloi titanium sareng paduan nikel tiasa diteukteuk ku laser.

2

Waktos Posting: Dec-28-2020