Produk

  • Fiber Marking Machine

    Mesin Nyirian Serat

    Mesin nyirian laser seueur dianggo, sareng idéntifikasi produk pikeun sagala rupa lapisan masarakat dina dasarna tiasa wareg. Mesin serat laser nyirian, mesin nyirian laser karbon dioksida, mesin panyiri laser ultraviolét, bahan khususna kedah dianggo pikeun ningali bahan produk, nyirian eusi Sareng pangaruh pangaruh. Éta kawilang saderhana dianggo, éta bakal janten sakedik latihan.

  • 3015 Fiber Laser Cutting Machine

    3015 Mesin motong serat laser

    Mesin motong serat serat SK-GL mangrupikeun produk dewasa dina industri pamrosésan laser kalayan alat-alat ngarah di industri sareng ngahontal tingkat terkemuka internasional. Rangkaian produk ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun industri pengolahan bahan logam. Éta ngagaduhan kamampuan motong anu kuat, "ngapung" laju motong, béaya rendah, stabilitas anu saé, pengolahan kualitas luhur sareng adaptasi anu kuat. Mesin motong laser serat gancang-gancang, alat motong lambar logam. Produktivitas anu teu ayaandingna sareng akurasi pengolahan.

  • 2060 Fiber Laser Cutting Machine

    2060 Mesin motong serat serat

    Mesin motong serat serat SK-GL mangrupikeun produk dewasa dina industri pamrosésan laser kalayan alat-alat ngarah di industri sareng ngahontal tingkat terkemuka internasional. Rangkaian produk ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun industri pengolahan bahan logam. Éta ngagaduhan kamampuan motong anu kuat, "ngapung" laju motong, béaya rendah, stabilitas anu saé, pengolahan kualitas luhur sareng adaptasi anu kuat.

    Mesin motong laser serat gancang-gancang, alat motong lambar logam.

    Produktivitas anu teu ayaandingna sareng akurasi pengolahan.

  • 4515 Fiber Laser Cutting Machine

    4515 Serat Mesin motong laser

    Mesin motong serat serat SK-GL mangrupikeun produk dewasa dina industri pamrosésan laser kalayan alat-alat ngarah di industri sareng ngahontal tingkat terkemuka internasional. Rangkaian produk ieu mangrupikeun pilihan kahiji pikeun industri pengolahan bahan logam. Éta ngagaduhan kamampuan motong anu kuat, "ngapung" laju motong, béaya rendah, stabilitas anu saé, pengolahan kualitas luhur sareng adaptasi anu kuat.

    Mesin motong laser serat gancang-gancang, alat motong lambar logam.

  • 1325 Laser Machine

    1325 Mesin laser

    Nalika pajeulitna prosés ngukir motong dikuatkeun, pamrosésan manual tradisional sareng mesin dibatesan ku alat-alat sareng téknologi, sareng presisi obyék anu diolah rendah, anu mangaruhan kualitas produk ka tingkat anu tangtu, komo deui mangaruhan kauntungan ékonomi.

    Numutkeun kapadetan énergi tinggi sareng operabilitas laser, mesin ukiran motong laser gancang-gancang tina sistem XP parantos hasil dikembangkeun dumasar kana mangtaun-taun produksi pakakas laser. Alat-alatna ngagaduhan rupa-rupa bahan pamrosésan, ujung motong mulus, teu aya burrs, teu aya polesan, teu aya noise, teu aya lebu, gancang ngolah gancang, presisi tinggi, kirang limbah sareng efisiensi tinggi. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun sadaya industri sareng ngagantian.

  • 1313 Laser Machine

    1313 Mesin Laser

    Tiasa dianggo pikeun ngolah non-logam. Seueur dianggo dina industri iklan, industri karajinan tangan, cocooan, pakean, konstruksi, bungkus, kertas, sareng sajabana Bahan anu tiasa diterapkeun: akrilik, dewan MDF, pakean, kulit, kertas, jst.

    1) Desain misah: gampang dilebetkeun kana panto sempit (bahkan panto lébar 80cm).

    2) Sadaya rel panduan diimpor ti Taiwan (Shangyin sareng CSK) sareng rel pituduh aslina dilengkepan ku slider.

  • 1610 Laser Machine

    1610 Mesin Laser

    Ukiran laser sareng mesin motong Posisi laser sareng mesin motong ujung parameter Parameter: Modél produk SY 1610 [Dukungan modél khusus ngarobih]

    Nalika pajeulitna prosés ngukir motong dikuatkeun, pamrosésan manual tradisional sareng mesin dibatesan ku alat-alat sareng téknologi, sareng presisi obyék anu diolah rendah, anu mangaruhan kualitas produk ka tingkat anu tangtu, komo deui mangaruhan kauntungan ékonomi.

  • 6090 Laser Machine

    6090 Mesin laser

    Diimpor rel pituduh linier sareng motor stepping gancang sareng supir supados ujung motongna lemes sareng henteu kabentuk; Ngadopsi desain struktur rangka terpadu pikeun ngajantenkeun mesinna dijalankeun sacara tetep teu aya noise; Operasi saderhana, urutan ukiran opsional, tingkat pamrosésan, pangaturan fléksibel tina kakuatan laser, kagancangan sareng panjang fokus pikeun kaluaran lokal atanapi sadaya sakali; Buka antar muka perangkat lunak, cocog sareng Autocad , Coreldraw, patung inditai, Photoshop sareng parangkat lunak desain véktor vektor sanés; Dilengkepan pelindung break cai, langkung hadé nangtayungan laser, manjangkeun umur laser, saklar pedal kaki opsional, ngajantenkeun operasi anjeun langkung merenah sareng gancang. Desain éndah; Pelat waja super kakuatan, kelas industri; Épéktip ngajamin operasi lemes sareng umur jasa pakakasna; Operasi rel dua arah; Sabuk drive; Anjeun tiasa milih pikeun ngonpigurasikeun honeycomb / grid / flat / lift;
    Téknologi dipaténkeun: unik nepi-ka handap sareng ka handap-draf haseup sareng lebu sistem; Niup panyalindungan; Ngukir bahan motong.

  • 1390 Laser Machine

    1390 Mesin laser

    Ukiran laser sareng mesin motong Posisi laser sareng mesin motong ujung parameter Parameter: Modél produk SY 3040-6090–1390-1313-1414-1610-1325 [Dukungan modél khusus khusus]

    Nalika pajeulitna prosés ngukir motong dikuatkeun, pamrosésan manual tradisional sareng mesin dibatesan ku alat-alat sareng téknologi, sareng presisi obyék anu diolah rendah, anu mangaruhan kualitas produk ka tingkat anu tangtu, komo deui mangaruhan kauntungan ékonomi.

  • 6090 CNC Engraving Machine

    6090 Mesin Ukiran CNC

    Seri MK6090 ngagaduhan fungsi anu kuat sareng kinerja anu saé, gampang dianggo, padet sareng awét. Hal ieu dilarapkeun sacara éksténsif dina iklan, akrilik, kuningan, Kayu, Plastik, Aluminium, Di-Bond, Papan Ukiran, Fomex. Plastik rékayasa, marmer, akrilik, perspex, PVC, panel komposit, Tambaga, Alloy, MDF, jst.

  • 2060 Plasma Cutting Machine

    2060 Mesin motong Plasma

    DoKami ngalakukeun garis ieu mangtaun-taun, gaduh pangalaman anu euyeub sareng kanyaho profesional, bakal ngantep anjeun kéngingkeun mesin anu paling cocog sareng konfigurasi anu leres. Kamampuh ieu tiasa ngantep anjeun nyingkahan seueur kasalahan sareng nyingkahan sababaraha masalah. Pabrik anu sanés biasana kakurangan pangalaman ieu, sareng nyababkeun sababaraha masalah pikeun palanggan asli.

    ② Upami nganggo mesin motong plasma kanggo motong tuangeun anu kandel, kedah nganggo sistem nyaluyukeun jangkungna busur, sedengkeun sistem pangaturan jangkungna urang nganggo sénsor tinggi, hiji menit tiasa ngintunkeun12, sinyal 000 per menit sedengkeun sistem panyesuaian jangkungna anu sanésna ngirimkeun 10000 sinyal per menit, kualitas motong soour langkung saé tibatan pabrik anu sanésna sareng motong speed sapotong langkung gancang tibatan sumber plasma kakuatan anu sami.

  • 1560 Plasma Cutting Machine

    1560 Mesin motong Plasma

    DoKami ngalakukeun garis ieu mangtaun-taun, gaduh pangalaman anu euyeub sareng kanyaho profesional, bakal ngantep anjeun kéngingkeun mesin anu paling cocog sareng konfigurasi anu leres. Kamampuh ieu tiasa ngantep anjeun nyingkahan seueur kasalahan sareng nyingkahan sababaraha masalah. Pabrik anu sanés biasana kakurangan pangalaman ieu, sareng nyababkeun sababaraha masalah pikeun palanggan asli.

    ② Upami nganggo mesin motong plasma kanggo motong tuangeun anu kandel, kedah nganggo sistem nyaluyukeun jangkungna busur, sedengkeun sistem pangaturan jangkungna urang nganggo sénsor tinggi, hiji menit tiasa ngintunkeun12, sinyal 000 per menit sedengkeun sistem panyesuaian jangkungna anu sanésna ngirimkeun 10000 sinyal per menit, kualitas motong soour langkung saé tibatan pabrik anu sanésna sareng motong speed sapotong langkung gancang tibatan sumber plasma kakuatan anu sami.

12 Teras> >> Halaman 1/2