1313 Mesin motong Laser

  • 1313 Laser Machine

    1313 Mesin Laser

    Tiasa dianggo pikeun ngolah non-logam. Seueur dianggo dina industri iklan, industri karajinan tangan, cocooan, pakean, konstruksi, bungkus, kertas, sareng sajabana Bahan anu tiasa diterapkeun: akrilik, dewan MDF, pakean, kulit, kertas, jst.

    1) Desain misah: gampang dilebetkeun kana panto sempit (bahkan panto lébar 80cm).

    2) Sadaya rel panduan diimpor ti Taiwan (Shangyin sareng CSK) sareng rel pituduh aslina dilengkepan ku slider.