1610 Mesin Laser

Pedaran pondok:

Ukiran laser sareng mesin motong Posisi laser sareng mesin motong ujung parameter Parameter: Modél produk SY 1610 [Dukungan modél khusus ngarobih]

Nalika pajeulitna prosés ngukir motong dikuatkeun, pamrosésan manual tradisional sareng mesin dibatesan ku alat-alat sareng téknologi, sareng presisi obyék anu diolah rendah, anu mangaruhan kualitas produk ka tingkat anu tangtu, komo deui mangaruhan kauntungan ékonomi.


Detil Produk

Tanda Produk

1610 motong laser rinci gancang

Jumlah Modél: 1610

Bahan Lumaku: Akrilik, Crytal, Kaca, Kulit, MDF, Kertas, plastik, Plexiglax, Kayu Lapis, Karét, Batu, kai

Kaayaan: Anyar

Daérah motong: 1600 * 1000mm

Format Grafik Dukung: AI, BMP, Dst, Dwg, DXF, DXP, LAS, PLT

Motong Kandel: 0-30mm

Modeu Tiis: COOLING AIR

Tempat Asalna: Shandong, Cina

Sértipikasi: ce, ISO, Sgs

Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri

Ngaran produk: Mesin motong Laser Tepi Otomatis

Kakuatan laser: 60w, 80w, 100w, 130w, 150w, 180w, 200w, 250w, 280w, 300w

Ngareset deui akurasi posisi: <0.05mm

Aplikasi: motong laser

Tipe Laser: CO2

Kacepetan motong: 0-36000mm / mnt

CNC atanapi Henteu: leres

Parangkat lunak Kontrol: Ruida

Ngaran mérek: Shenya

Rel: Rel alun-alun Taiwan

Karakter minimal ngawangun: English1x1mm, Chinese2x2mm

Tegangan kerja: AC220V 10%, 50-60Hz

Suhu operasi: 0-45

Platform ngagawekeun: Agul sareng tabel honeycomb opsional

Tube laser: Tabung Laser Reci / EFR / Yongli

Parangkat lunak anu cocog: CorelDraw, AutoCAD, Photoshop

 

Kamampuhan Suplai

Kamampuhan Suplai: 100 Set / Sét per Bulan mesin pakan otomatis

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

Kami gaduh 3 lapisan rangkep

(1) pikeun luar nganggo standar kasus kai ékspor

(2) di tengahna, mesin ditutupan ku busa, pikeun ngajaga mesin oyag

(3) pikeun lapisan jero, ngadopsi pilem manteng pikeun waterproof.

pikeun Pabrik Pasokan Format ageung Kaméra CCD Auto Otomatis Ngalacak mesin Laser Cutting

Palabuhan: palabuhan Qingdao, palabuhan Shanghai

Anjog Waktos: 5-10 dinten damel

Panjelasan Produk

Pabrik Pasokan Format ageung Kaméra CCD Auto Otomatis Ngalacak mesin motong Laser

Daérah damel

1600 * 1000mm    

Kakuatan

60-300w

Motong Kandel

0-30mm

Tegangan Suplai

AC 110v-220v ± 10%

Kacepetan motong

0-36000mm / mnt

Laju Ukiran

0-64000mm / mnt

Diménsi

  2180 * 1580 * 1100 

Ukuran bungkusan

 2300 * 1700 * 1300

Beurat kotor

  600kg

Akurasi Posisi

± 0,05mm

Mininum Ngabentuk Karakter

Inggris1x1mm, Cina2 × 2mm

Kalembaban Operasi

5% -95%

Suhu ngagawekeun

0-45 ° C

Antarmuka Transmisi Tanggal

USB

Modeu tiis

cai-sistem panyalindungan sareng panyalindungan

Format File Grafis

PLT, DST, DXF, DWG, AI, LAS

 

Pangaruh Produk  

1. sumber laser umur panjang: 10.000 jam

2. kalayan méja dahar otomatis efisiensi tinggi.

3. Konsép desain propésional, tiasa numutkeun béda status pangguna industri pikeun tukang ngaput, struktur anu wajar, penampilan mesin anu saé.

4. Ngadopsi jinis énggal modél saklar tegangan luhur frékuénsi luhur, nyetir speed tinggi DSP.

5. panganteur USB pangiriman gancang sareng stabil.

6. kakuatan laser dipager aluminium pinuh, kinerja stabilitas kuat.

7. LCD kalayan vérsi Cina sareng Inggris, panel kontrol humanized.

8. Diimpor rel panduan kecepatan tinggi adjustable, langkung lancar jalanna.

1610 Laser motong visual

1
1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk