6090 Mesin motong Router CNC

  • 6090 CNC Engraving Machine

    6090 Mesin Ukiran CNC

    Seri MK6090 ngagaduhan fungsi anu kuat sareng kinerja anu saé, gampang dianggo, padet sareng awét. Hal ieu dilarapkeun sacara éksténsif dina iklan, akrilik, kuningan, Kayu, Plastik, Aluminium, Di-Bond, Papan Ukiran, Fomex. Plastik rékayasa, marmer, akrilik, perspex, PVC, panel komposit, Tambaga, Alloy, MDF, jst.