Amérika Klién ngagaduhan Orde Kahiji

Tanggal 26 April, kami nampi formulir panilitian langsung ti nasabah Amérika Mr. Fip. Syarat pelanggan: Dupi anjeun masihan kuring harga pikeun hiji mesin, pangiriman ka panto, California / AS. Ogé punten kirimkeun ka kuring langkung seueur pidéo mesin éta nalika éta jalan. Dumasar kana pangalaman urang sareng sarat anu jelas tina nasabah, kami mastikeun urutan pikeun set 1325P cnc router sareng nasabah.

Kami ngirim poto sareng video mesin ka pelanggan dina waktosna, ogé video mesin nalika éta digawé. Palanggan yakin yén ieu mesin anu diperyogikeun ku anjeunna.

Kami parantos negosiasi periode produksi saminggu sareng palanggan. Router 1325P cnc kami siap sareng tiasa disayogikeun ka konsumén iraha waé. Tanggal 1 Méi, kami ngintunkeun barangna ka Pelabuhan Qingdao.

Palanggan pisan wareg saatos nampi barangna. Mesinna saderhana sareng merenah pikeun dioperasikeun, anu ningkatkeun efisiensi padamelan pelanggan sareng ngahémat biaya padamelan pelanggan.

Palanggan nyarios yén aranjeunna bakal ngahontal kerjasama jangka panjang sareng kami.

Kami ngarepkeun bakal mukaan pasar Amérika ieu sareng ngawangun hubungan koperasi jangka panjang sareng konsumén urang.

Ngabagéakeun kadatangan anjeun, kuring yakin Shenya bakal janten pilihan pangalusna anjeun

1
2
3

Pos waktos: Dec-21-2020